Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Onze corona maatregelen.

Voor uw en onze veiligheid.

Als De Parel willen wij voor de veiligheid van onze medewerkers en onze gasten zorgen. Daarom hebben wij de RIVM richtlijnen, aangevuld met de mening van experts, uitgewerkt in een corona protocol.

Om elkaar op een veilige manier te kunnen ontmoeten heeft De Parel een protocol opgesteld voor bijeenkomsten in de 1,5-meter-samenleving. Dit protocol geldt voor alle gasten, waarbij uitgegaan wordt van een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de bezoeker en locatie om de gestelde veiligheids- en hygiënevoorschriften na te leven. Het protocol behelst afspraken waar medewerkers van De Parel zich aan houden, om de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen.

Capaciteit gasten en medewerkers. De maximale capaciteit van de zalen is gebaseerd op het aantal vierkante meters, rekening houdend met de vereiste 1,5 meter afstand tussen personen. In het zalenoverzicht is ook de maximale corona capaciteit weergegeven.

In- en uitgang. Als de activiteit dit vereist, dan worden er afzonderlijke in- en uitgangen gecreëerd voor arriverende en vertrekkende gasten. onze gastvrouw is aanwezig in ontvangsthal om waar nodig gasten te herinneren aan het houden van afstand en om uit te leggen waar hun zaal zich bevindt. Bij binnenkomst worden gasten langs een hygiënepunt geleid om verplicht hun handen reinigen.

Toiletten. De toiletruimte mag door maximaal 1 persoon worden gebruikt. Op de toiletdeur hangt een bordje Bezet of Vrij. Bij meerdere bijeenkomsten worden toiletten op andere etages aangewezen. De pauzes van bijeenkomsten zullen zo worden afgestemd, dat onnodige rijen bij toiletten voorkomen kunnen worden. Dit vraagt om flexibiliteit van organisaties bij hun programmering (zie ook het volgende punt).

Pauzes en lunches. Pauze- en lunchmomenten dienen zoveel mogelijk afzonderlijk van andere bijeenkomsten plaats te vinden. Daarvoor wordt overleg gepleegd met organiserende partijen. Lunch vindt plaats in buffetvorm, in de afgehuurde ruimte om onnodige loop te voorkomen. Bij koffie- en theebuffetten zijn middelen aanwezig zodat gasten zelf voor elk gebruik het apparaat schoon kunnen vegen.

Algemene schoonmaak- & hygiëneregels. Zalen worden na gebruik extra schoongemaakt: tafels, stoelleuningen, deurkrukken en evt. gebruikte AV-middelen. De wc’s en algemene ruimten worden vaker schoon gemaakt als er meer gebruik van wordt gemaakt.

Luchtverfrissing. Wij volgen het advies om onze installatie continue te laten draaien om zoveel mogelijk verse lucht in alle ruimtes te brengen. Wij zetten na - en indien praktisch mogelijk tijdens - gebruik de buitenramen / deuren open.

Veiligheid in de zalen. Gasten maken bij kleine bijeenkomsten zelf afspraken over hoe men de zaal ingaat of verlaat. Bij grote bijeenkomsten zal het vertrek in of uit de zaal door medewerkers van De Parel geregisseerd worden. In de zaal zijn hygiënemiddelen aanwezig om handen te reinigen en zelf gebruikte middelen schoon te maken (afstandbedieningen, katheders e.d.). Om verspreiding via jassen en tassen te voorkomen, neemt de gast dit mee de zaal in en houdt het bij zich.

 Dit protocol is van toepassing zolang de overheid dit ons verplicht.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

Waarom kiezen voor De Parel?

Multifunctionele locatie voor congres, evenement, beurs of bijeenkomst

Uitgebreide Culinaire Mogelijkheden passend bij uw bijeenkomst

Centraal gelegen in Nederland. Dichtbij Treinstation En A15

Voldoende Gratis Parkeergelegenheid

Lage prijzen. Goede Service. Mogelijkheden Voor Elk Budget

opbrengsten van de parel vloeien terug naar de gemeenschap

® 2020 Zalencentrum De Parel