Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Middenin de maatschappij

Wij willen als De Parel op een gastvrije wijze mensen verbinden. Juist daar waar hulp bij nodig is.

Wij bieden de faciliteiten voor mensen om elkaar te ontmoeten, te inspireren of om emotionele momenten samen te beleven, zowel in hun werk als privé. Hierbij willen wij in de samenleving een dienende rol innemen om sociale initiatieven voor minderbedeelden met onze mogelijkheden te ondersteunen.

De Parel is een algemene non-profit organisatie, die haar positieve financiële resultaten inzet ten behoeve van sociale initiatieven. We hanteren bewust een laag prijspeil richting lokale vrijwilligers en verenigingen met maatschappelijke doelstellingen. Hierbij geldt als voorwaarde dat er geen betaalde krachten in dienst zijn bij deze organisaties.

Aanvullend willen wij een faciliterende rol spelen voor (regionale) sociale organisaties als De Buurman (www.deelcafedebuurman.nl), De Voedselbank (www.voedselbankhagi.nl), en het Leger des Heils (www.legerdesheils.nl) door kosteloos ruimte en keuken ter beschikking te stellen voor de realisatie van hun prachtige werk.

Onze gasten helpen met hun keuze voor De Parel mee aan een beter bestaan voor de minderbedeelden in onze samenleving, met name in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

Waarom kiezen voor De Parel?

Multifunctionele locatie voor congres, evenement, beurs of bijeenkomst

Uitgebreide Culinaire Mogelijkheden passend bij uw bijeenkomst

Centraal gelegen in Nederland. Dichtbij Treinstation En A15

Voldoende Gratis Parkeergelegenheid

Lage prijzen. Goede Service. Mogelijkheden Voor Elk Budget

opbrengsten van de parel vloeien terug naar de gemeenschap

® 2020 Zalencentrum De Parel