Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
15 verschillende zalen. Voor elk wat wils

Vergaderen, trainingen, trouwen.... en nog veel meer

In zalencentrum De Parel zijn 15 verschillende zalen voor de organisatie van diverse evenementen. Grotendeels rolstoeltoegankelijk, voorzien van alle relevante faciliteiten, waaronder gratis WIFI. De Parel bevindt zich centraal in Midden-Nederland, dichtbij rijksweg A15 en het treinstation. Met ruim 100 gratis parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Onze zalen zijn van maandag tot en met zaterdag per dagdeel te huur. De dagdelen zijn: ochtend van 8:30-12:30, middag 13:00-17:00, avond 18:30-22:30. De huurtarieven zijn vermeld bij de zalen. Het huurtarief buiten de aangegeven tijden is € 10.00 per uur (m.u.v. Diamant: € 50.00 per uur).

Naast de vermelde zaalhuur is een vergaderarrangement (consumpties) verplicht. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. Voor andersoortige bijeenkomsten biedt De Parel een ruim assortiment lunch, diner of buffet aan. Uiteraard met de gewenste drankjes. Meer informatie hierover vindt u bij de tarieven

Onderstaand vindt u een weergave van de diverse zalen. Het staat u vrij om de zalen zelf in te richten voor het doel van uw bijeenkomst, mits het daarna in originele staat wordt hersteld.

Corona. Wij hebben bij de capaciteit van de zalen een corona-getal gezet in het rood. Dit is een richtinggevend getal. Het maakt voor de indeling van de ruimte uit of het gezelschap uit 'eenlingen' of (deels) uit diverse huishoudens bestaat. Bij huishoudens passen er binnen de corona-regels aanmerkelijk meer mensen in de ruimte. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen, zodat we gezamenlijk op basis van uw gezelschap en onze capaciteit kunnen bepalen wat er mogelijk is, en welke zaal geschikt is.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

Opaal

Deze zaal ligt als enige op de eerste verdieping en beschikt over een klein dakterras met uitzicht. Deze zeer lichte zaal wordt vaak gekozen door gasten die met een groep echt apart willen zitten (je hebt de hele verdieping). De zaal is uitsluitend per trap bereikbaar. En beschikt over een tv scherm voor presentaties.

Dimensies (lxbxh): 9 x 7 x 3 m
Airco
Dakterras
Buitendeur
Zaalverduistering

Dagdeel € 60.00    Hele dag € 110.00    Avond € 75.00

Aquamarijn

Deze zaal is op de basis verdieping. De zaal is wat intiemer ingericht, met veel daglicht, vooral voor kleinere groepen. Onze gasten gebruiken deze zaal vaak voor een vergadering tot 16 personen of klantpresentaties.

Dimensies (lxbxh): 8 x 5 x 3 m
Geluidsinstallatie
Airco
Beamer inclusief projectiescherm
Rolstoeltoegankelijk
Zaalverduistering

Dagdeel € 55.00    Hele dag € 90.00    Avond € 70.00

Robijn 

Deze zaal is op de basisverdieping en beschikt over een vast podium. Veel gekozen als vergaderruimte of voor klantpresentaties, maar ook voor privé events waar een speech wordt gehouden of iets opgevoerd wordt. Deze zaal kan worden uitgebreid (zie verder).

Dimensies (lxbxh): 10 x 8 x 3 m
Geluidsinstallatie
Airco
Beamer inclusief projectiescherm
Podium
Rolstoeltoegankelijk
Zaalverduistering
Microfoon aansluiting

Dagdeel € 60.00    Hele dag € 110.00    Avond € 75.00

Saffier

Een mooie zaal op de basisverdieping met als uniek element aan beide zijden witte wanden, die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld flip-over vellen op te hangen. Ook ideaal als er weinig afleiding mag zijn. Deze zaal kan worden uitgebreid (zie verder).

Dimensies (lxbxh): 10 x 8 x 3 m
Geluidsinstallatie
Airco
Beamer inclusief projectiescherm
Rolstoeltoegankelijk
Zaalverduistering
Microfoon aansluiting

Dagdeel € 60.00    Hele dag € 110.00    Avond € 75.00

RobijnSaffier

De samenvoeging van twee zalen - Robijn met Saffier - zorgt voor een grote zaal met podium. Er zijn twee aparte ingangen.