Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Symposium met impact

Organiseer een succesvol symposium in zalencentrum De Parel.

De Parel is als locatie zeer geschikt voor een symposium, congres of evenement van uw organisatie. Door de meerdere grote zalen en de centrale ligging in Nederland weten veel organisaties ons te vinden als congreslocatie of evenementlocatie. 

Zalencentrum De Parel beschikt over zalen met een capaciteit tot maximaal 300 bezoekers. Naast de grote zaal zijn er diverse aangrenzende kleinere zalen om bijvoorbeeld in groepen uiteen te gaan. Hierbij bestaat de mogelijkheid om het hele zalencentrum compleet voor uw symposium af te huren. Zo kunnen bijvoorbeeld partners, leveranciers, etc. in aparte zalen workshops of themabijeenkomsten geven.

Centraal in het gebouw bevindt zich de keuken en de bar. Een compleet assortiment in combinatie met fijne bediening zorgt ervoor dat een ieder zich thuis voelt. Uiteraard verzorgen wij de catering die past bij uw bijeenkomst: van een basic assortiment (wat uiteraard heerlijk smaakt door de verse bereiding) tot een luxe culinaire verwennerij. We denken graag met u mee.

De Parel is vanuit heel Nederland goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. Het zalencentrum ligt bijna naast de A15 en op loopafstand van het treinstation. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie.

Er vinden in De Parel al jarenlang veel landelijke symposia plaats. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij delen onze ervaring graag.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

"Feestje gehad met de familie, leuk zaaltje, lieve, attente medewerksters!"

Henriette Lobregt

"Prima vergaderlocatie. Eigen parkeerplaats. Goede verzorging."

Toon Nijsse

"Mooie zalen die van alle nodige geluid en beeldapparatuur zijn voorzien, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede lunch."

Nico van de Breevaart

Waarom kiezen voor De Parel?

Multifunctionele locatie voor congres, evenement, beurs of bijeenkomst

Uitgebreide Culinaire Mogelijkheden passend bij uw bijeenkomst

Centraal gelegen in Nederland. Dichtbij Treinstation En A15

Voldoende Gratis Parkeergelegenheid

Lage prijzen. Goede Service. Mogelijkheden Voor Elk Budget

opbrengsten van de parel vloeien terug naar de gemeenschap

® 2020 Zalencentrum De Parel