Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Iets vieren met je hele familie?

Compleet verzorgd in je eigen zaal. Passend bij jullie wensen.

U wilt graag met uw familie bij elkaar komen om contact te houden of een feestje te vieren. Gewoon met elkaar weer eens bijpraten in een rustige en intieme sfeer. Maar een complete familie past niet gemakkelijk in een huis, dat dan ook weer opgeruimd moet worden…..

Organiseer daarom uw familiefeest of -reünie in een intieme sfeer in uw eigen mooie zaal van De Parel. Of het nu met 10, 50, 100 of 300 personen is, u hebt de hele zaal voor u alleen. Bovendien kunt u de zaal evenueel zelf sfeervol aankleden. Hierbij biedt De Parel ook een speciale oppasservice of kinderspelen. Zodat uw kleinsten bezig gehouden worden, en ieder de tijd heeft om met elkaar te praten.

Dan zorgen wij er verder ook voor dat je gasten niets tekort komen: met een gezellig koffie arrangement, high tea, lunch of een heerlijk lopend buffet. En na het feest kom je moe maar voldaan weer in je schone huis. Want de vaat….. die doen wij gewoon.

Bent u benieuwd naar onze zalen of wilt u weten wat de kosten voor een familiefeest zijn? Kijk dan gerust op onze tarieventabel.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

Culinaire mogelijkheden

Laat u verwennen. Altijd vers, altijd lekker, altijd voldoende. Voor ieder wat wils.

Kinderen De Parel

Voor de kinderen

Het is niet altijd makkelijk om als familie of vrienden met elkaar uw feest te vieren, en dan ook iets te organiseren wat de kinderen bezig houdt. Hoe prettig is het dan dat de kleinsten ook bezig gehouden worden? In hun eigen ruimten, met spelletjes en een eigen oppas? Dat geeft niet alleen heel veel plezier, maar ook nog eens rust bij de ouders.

Waarom kiezen voor De Parel?

Multifunctionele locatie voor congres, evenement, beurs of bijeenkomst

Uitgebreide Culinaire Mogelijkheden passend bij uw bijeenkomst

Centraal gelegen in Nederland. Dichtbij Treinstation En A15

Voldoende Gratis Parkeergelegenheid

Lage prijzen. Goede Service. Mogelijkheden Voor Elk Budget

opbrengsten van de parel vloeien terug naar de gemeenschap

® 2020 Zalencentrum De Parel