Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Ruimte huren voor uw organisatie?

Benut onze mogelijkheden voor uw vergadering, cursus, presentatie of symposium.

Op zoek naar een professionele ruimte waar u kunt vergaderen, indruk op uw klant kunt maken, een cursus kunt verzorgen of zelfs een (mini-) symposium kunt organiseren? Voorzien van moderne apparatuur, prettige stoelen en tafels en gastvrije bediening? Met mogelijkheden om ook het ontbijt, de lunch of het diner te nuttigen?

De Parel beschikt over meerdere ruimtes om bij elkaar te komen. Zowel met kleinere groepen als met grote groepen. Er is altijd een ruimte die past bij uw wensen. Wij richten de ruimtes in conform de gewenste opstelling. Wij zetten het gewenste aantal stoelen en tafels in de volgende opstellingen: U-vorm, Carré, theater, cabaret, klaslokaal, examen, receptie, diner of lopend buffet.

De zalen zijn voorzien van gratis WIFI, digitale presentatiemogelijkheden, airco en voldoende daglicht. Het is ook mogelijk om tussendoor op te splitsen naar diverse ruimtes, aangezien De Parel beschikt over 15 alternatieve ruimten.

Voor uw gasten is De Parel ideaal door haar centrale ligging in Nederland, aan de A15 en bij het treinstation. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard beschikt het gebouw over faciliteiten voor gehandicapten.

Wilt u de bijeenkomst extra cachet geven, en uw deelnemers met iets extra's verwennen? Wij verzorgen op uw verzoek een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Bekijk gerust onze actuele menukaart of geef uw wensen door. Onze medewerkers verzorgen de catering conform uw wensen, zodat u zich met uw gezelschap volledig kunt richten op uw vergaderagenda.

Onze klanten geven aan dat een verzorgde meeting buiten het eigen pand zorgt voor meer concentratie, omdat het een andere omgeving is, en u niet onnodig onderbroken wordt door (andere) medewerkers.

Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

Wat wilt u gaan organiseren?
Waarom kiezen voor De Parel?

Multifunctionele locatie voor congres, evenement, beurs of bijeenkomst

Uitgebreide Culinaire Mogelijkheden passend bij uw bijeenkomst

Centraal gelegen in Nederland. Dichtbij Treinstation En A15

Voldoende Gratis Parkeergelegenheid

Lage prijzen. Goede Service. Mogelijkheden Voor Elk Budget

opbrengsten van de parel vloeien terug naar de gemeenschap

® 2020 Zalencentrum De Parel