Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Trouwen blijft bijzonder om te vieren

Vier je bruiloft volgens jullie wensen voor daggasten, receptie of het feest.

U gaat trouwen en bent op zoek naar een ruime en nette bruiloftszaal voor receptie of trouwfeest? Eventueel aangevuld met een aparte zaal om te lunchen of dineren?

Op onze trouwlocatie centraal in Nederland kunnen jullie terecht voor de bruiloft, het diner, de receptie of wat je maar wilt. We verwelkomen jullie graag in een van onze zalen waar je de bruidstaart aan kunt snijden met familie en vrienden. Deze zalen zijn helemaal naar eigen inzicht in te richten in de sfeer die jij wenst.

In de tussentijd brengen wij alles in gereedheid in een aangrenzende zaal voor het door jullie gekozen buffet, diner, of een uitgebreide broodmaaltijd. De feestzaal staat vervolgens klaar voor de bruiloftsreceptie waar je de gasten kunt ontvangen.

Wij leggen de loper graag uit: naar keuze in rood, blauw of paars.

Let op. Wij zijn bij De Parel terughoudend met muziek op uw trouwerij. Verder is er voor doordeweekse dagen geen eindtijd, behalve op zaterdag. Dan willen we graag voor 12 uur 's nachts onze werkzaamheden afronden.

Past bovenstaande aanpak bij jullie idee? Maak dan van jullie bruiloft een onvergetelijke dag en laat je bruiloft verzorgen door De Parel. Neem contact op voor alle mogelijkheden. We bespreken jullie wensen en leiden je graag rond in ons zalencentrum.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

"Feestje gehad met de familie, leuk zaaltje, lieve, attente medewerksters!"

Henriette Lobregt

"Prima vergaderlocatie. Eigen parkeerplaats. Goede verzorging."

Toon Nijsse

"Mooie zalen die van alle nodige geluid en beeldapparatuur zijn voorzien, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede lunch."

Nico van de Breevaart

Culinaire mogelijkheden

Laat u verwennen. Altijd vers, altijd lekker, altijd voldoende. Voor ieder wat wils.

Kinderen De Parel

Voor de kinderen

Het is niet altijd makkelijk om als familie of vrienden met elkaar uw feest te vieren, en dan ook iets te organiseren wat de kinderen bezig houdt. Hoe prettig is het dan dat de kleinsten ook bezig gehouden worden? In hun eigen ruimten, met spelletjes en een eigen oppas? Dat geeft niet alleen heel veel plezier, maar ook nog eens rust bij de ouders.

 Onze zalen

De Parel beschikt over 15 zalen. Deze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en voorzien van moderne faciliteiten. Er is voor elke gelegenheid een passende zaal. In te richten volgens uw wensen.

Ons team

Het enthousiaste team van De Parel bestaat uit meer dan 25 bevlogen gastvrouwen, barmedewerkers, culinaire specialisten en keukenmedewerkers. Dit team staat elke dag klaar om onze gasten van dienst te zijn.

Celine

Janine

Heleen

Coralien

Daniëlle

Eline

Willy

Nelleke

Fabian

Metkel

Willeke

Helma

Jeannette

Lineke

Janny

Geanne

Anja

Juliëtta

Dini

Cora

Jessica

Anne-Marije

Peter

Gebouwbeheer

® 2020 Zalencentrum De Parel