Talmastraat 9  •  Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 570 info@deparel.nl contact home
Er is zoveel te vieren

Een jubileum, verjaardag, reünie, familiefeest of andere bijzondere gelegenheid.

Wilt u met elkaar stilstaan bij een (huwelijks) jubileum, een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. In een eigen ruimte, gewoon gezellig met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje. Of zelfs met lunch of lopend buffet? Met aparte ruimte voor de kinderen en kleinkinderen? Zodat iedereen geniet?

We zien het steeds meer bij De Parel. Onze gasten die bijzondere momenten niet zomaar voorbij willen laten gaan. En kiezen voor het vieren van hun feest in De Parel. Gewoon omdat het kan en omdat het fijn is dat iedereen het feest mee kan vieren. Niemand hoeft het eten klaar te maken, het te organiseren, op te ruimen of de kinderen bezig te houden. Want dat verzorgt De Parel.

 Wilt u echt even een moment samen vieren, dan heeft De Parel alle mogelijkheden, voor ieder budget. U kunt de geschikte zaal huren en daarbij het passende arrangement selecteren. Wilt u uitsluitend koffie of thee met bijvoorbeeld gebak? Dat is mogelijk. Wilt u het uitbreiden met een heerlijke lunch, een broodmaaltijd, wat warms of zelfs een uitgebreid lopend buffet? Ook dat is mogelijk. Conform uw wensen, passend bij uw budget.

Onze zalen beschikken over presentatiemogelijkheden, maar ook over speciale kinderruimtes. U kunt zelf de extra aankleding verzorgen om het nog persoonlijker of feestelijker te maken.

Vier de bijzondere momenten in het leven bij De Parel. Informeer naar de mogelijkheden. We helpen u graag met een onvergetelijk samenzijn.

Lia Schouten

Heeft u vragen?
Bel mij op 0184 612 570
of stuur me een email.

Waarvoor zoekt u een ruimte?
Waarom kiezen voor De Parel?

Multifunctionele locatie voor congres, evenement, beurs of bijeenkomst

Uitgebreide Culinaire Mogelijkheden passend bij uw bijeenkomst

Centraal gelegen in Nederland. Dichtbij Treinstation En A15

Voldoende Gratis Parkeergelegenheid

Lage prijzen. Goede Service. Mogelijkheden Voor Elk Budget

opbrengsten van de parel vloeien terug naar de gemeenschap

® 2020 Zalencentrum De Parel